VIOLÈNCIA MASCLISTA

Presó sense fiança per a l'esquarterador confés de Marta Calvo

El detingut manté que la jove va morir accidentalment mentre practicaven sexe amb drogues

marta-calvo vid 06 143920 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 d’Alzira, en funcions aquest divendres de guàrdia, ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per al’home detingut en relació amb la desaparició de Marta Calvo.

La causa està oberta inicialment per homicidi, malgrat que el detingut va declarar davant de la Guàrdia Civil que la jove havia mort accidentalment mentre mantenien relacions sexuals amb drogues a la casa on vivia llogat a la localitat valenciana de Manuel.

Notícies relacionades

El 7 el novembre es va perdre la pista de Marta Calvo, de 25 anys i natural d’Estivella (València), a Manuel, una petita població on va acudir per a una cita amb un home. Dos dies més tard, la seva mare va anar a la vivenda on viu l’acusat de lloguer, a Manuel, ja que l’última comunicació amb la seva filla va ser un whatsap amb aquesta localització. Ell va negar conèixer-la i ella va denunciar-ne la desaparició.

Aquest dimecres, després d’entregar-se a les dependències de la Guàrdia Civil de Carcaixent, el sospitós va confessar que havia esquarterat el cos de la jove i que havia llençat les restes a diversos contenidors. La seva declaració davant de la Guàrdia Civil es va prolongar dimecres des de passades les cinc de la tarda fins a gairebé les 23.00 hores.