Publicat al BOE

L'Aeroport de València busca els amos de 24 aeronaus abandonades

Totes, excepte un Boeing 747, són lleugeres, tipus avionetes

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Aeroport de València està buscant els propietaris de 24 aeronaus, entre les quals un Boeing 747, que es troben a les instal·lacions aeroportuàries en situació «aparent d’abandonament», abans de declarar-les com a tal.

Segons l’anunci publicat aquest divendres al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), el director de l’aeroport valencià, Joaquín Rodríguez Guerrero, ha informat que es tracta d’un total de 24 aeronaus de diferents models.

Fonts d’Aena han precisat a Efe que tota les aeronaus, excepte el Boeing 747, són lleugeres, tipus avionetes, i es desconeix de qui són i per això s’obre aquest procés fins a arribar a la declaració d’abandonament.

Reclamació

Segons recull la resolució publicada, d’acord amb la Llei de Navegació Aèria, es procedirà a realitzar tres publicacions d’aquest mateix anunci en tres mesos consecutius, a fi de localitzar els propietaris de les aeronaus.

Notícies relacionades

En cas que no hi hagi reclamació per part del propietari transcorregut un any des de la data de la tercera publicació, s’estimarà la presumpció legal d’abandonament de les aeronaus.

A partir d’allà, es procedirà a la seva venda en pública subhasta, quedant el seu import en benefici de l’Estat, deduïts les despeses i el premi, en el seu cas, segons recull l’anunci de l’Aeroport de València. 

Temes:

AENA Aeroports