POLICIA NACIONAL

Detinguts dos joves per violar i robar una dona a València

Un vianant es va trobar la víctima a terra al voltant de les 6.40 de la matinada

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012  coche patrulla de la policia nacional 181023085704

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 181023085704

1
Es llegeix en minuts

Aquest diumenge, agents de la Policia Nacional han detingut a València dos homes, de 20 i 25 anys, per presumptament violar una jove i robar-li el mòbil, diners i la targeta bancària, amb què a més van fer dos pagaments.

Les investigacions es van iniciar el 16 de setembre, quan els agents van assabentar-se que una jove era en un hospital de València per una presumpta agressió sexual, segons han indicat les forces de seguretat en un comunicat.

Quan els policies es van presentar al centre sanitari, van esbrinar que una persona havia trobat la víctima a terra al voltant de les 06.40 hores de la matinada, pel que va avisar el 112.

Pocs records

Pel que sembla, la jove havia sortit amb una amiga i, després de quedar-se sola, va prendre una beguda amb un grup de joves. La víctima ja no recordava res més de la nit fins que va arribar a l’hospital, on es va adonar que li faltava el telèfon mòbil i la cartera amb la documentació, 30 euros i la targeta bancària.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que la targeta robada havia sigut utilitzada a dues estacions de servei, i s’hi havien fet dos pagaments a cada una. El total dels càrrecs ascendia a 44 euros.

Després de diverses gestions, els agents van aconseguir identificar els dos sospitosos. Un d’ells tenia el telèfon mòbil de la víctima. Per tot això, els dos joves han sigut detinguts com a presumptes autors dels delictes d’abús sexual amb penetració, furt i estafa per l’ús fraudulent de la targeta sostreta.

Notícies relacionades

Els detinguts, tots dos sense antecedents, han passat a disposició judicial, que va decretar presó per a un d’ells.