Ordre de detenció

Enxampat a Alacant un fugitiu buscat per Bulgària per pederàstia

L'home va ser arrestat a l'aeroport, a punt d'abandonar el país

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional han detingut a l’aeroport d’Alacant-Elx, quan es disposava a abandonar el país, un fugitiu búlgar buscat per les autoritats del seu país per un delicte d’agressió sexual a una menor, segons ha informat la comissaria provincial en un comunicat.

El detingut, de 62 anys i al qual li constava una ordre europea de detenció i entrega amb finalitats d’extradició vigent des del passat 3 de setembre, s’enfronta a una possible condemna màxima de vuit anys de presó.

Notícies relacionades

L’ara arrestat suposadament va agredir sexualment una  menor d’edat el setembre de l’any 2006. Agents de l’aeroport van rebre l’ordre internacional de detenció emesa el passat dia 3 de setembre i van centrar els seus esforços en la localització del pròfug.

El passat 7 d’octubre el fugitiu va ser localitzat i detingut al mateix aeroport quan suposadament pretenia abandonar el país. El detingut ha sigut posat a disposició del Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional, que serà l’encarregat de decidir sobre la seva extradició.