LA XACRA DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut després de matar de diverses punyalades la seva parella a Madrid davant de les seves filles

Una de les menors ha avisat els serveis d'emergència

ambulanciaemergenciasmadrid

ambulanciaemergenciasmadrid

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un home ha sigut detingut aquest dimarts després de matar de diverses punyalades la seva parella en un domicili de Ciudad Lineal a Madrid en presència de les seves filles, de poca edat.

Els fets han tingut lloc cap a les 18.40 hores en una vivenda ubicada al número 15 del carrer Juan Pascual, segons han informat fonts de la Direcció Superior de Policia de Madrid i d’Emergències 112 Comunitat de Madrid.

La dona, paraguaiana de 31 anys, ha patit diverses punyalades al pit i l’abdomen. La seva parella, un equatorià de 43 anys, ha sigut arrestat com a presumpte autor de l’apunyalament mortal.

Notícies relacionades

L’agressió ha tingut lloc en presència de les filles de 10 i 8 anys, que han hagut de ser ateses per psicòlegs del Summa 112. Una d’elles ha alertat als serveis d’emergència dels fets.

Aquest cas de violència masclista es produeix 24 hores després que un home de 41 anys matés a trets la seva exparella, la seva exsogra i la seva excunyada a la localitat de Pontevedra de Valga, en presència dels seus dos fills petits, de quatre i set anys.