gota freda

Vídeo | El riu Clariano es desborda al seu pas per Ontinyent (València)

El temporal de pluges que afecta la Comunitat Valenciana obliga a evacuar alguns veïns

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El riu Clariano s’ha desbordat al seu pas per la localitat valenciana d’Ontinyent per la depressió atmosfèrica a nivells alts (DANA), queestà afectant la meitat sud de la Comunitat Valenciana, fet que ha obligat a desallotjar el veïnat del carrer Cantereria, segons ha informat la policia local.

Així mateix, a les 07.10 hores ha quedat tallada la via fèrria entre Ontinyent i Agullent per acumulació d’aigua, per la qual cosa els viatgers estan sent trasllats per carretera.

A més, estan tallades la CV-655 (Pou Clar-Fontanars), la CV-650 (Bricorama), l’avinguda del Tèxtil, el Camí Vell de Xàtiva, la Cantereria, el Carril, la carretera de l’Altet a la Clariana, el Camí Vell Agullent, el Camí dels Presos, la CV-81 (Ontinyent-Bocairent), segons ha informat l’ajuntament.

En aquests moments, quatre dotacions de bombers estan treballant en col·laboració amb la policia local en aquest barri, on més problemes hi ha al municipi per l’aigua. Els efectius estan treballant per garantir la seguretat dels veïns i estabilitzar la situació. Els accessos a les zones inundades estan tancats.

Notícies relacionades

De la mateixa manera, la circulació entre les estacions de La Encina i La Font de la Figuera, en la línia d’ample convencional València-Albacete/Alacant, es troba interrompuda per condicions meteorològiques adverses, ha informat Renfe.

Per la seva banda, l’Autoritat Portuària de València ha ordenat el tancament al trànsit marítim de dues dàrsenes del port de Sagunt des de les 4.30 hores d’aquest dijous a causa de la mala mar i la meteorologia adversa. Aquest port ja va estar tancat aquest dimecres i es va reobrir a les 20.30, tot i que aquesta matinada s’ha decretat de nou el tancament de dues dàrsenes.

Temes:

Pluges