VA PATIR MÚLTIPLES FRACTURES

El nen llançat del desè pis del museu Tate Garden de Londres «progressa increïblement»

El nen, d'origen francès i que estava de turisme amb la seva família, somriu de tant en tant mentre continua estirat al llit

FILE PHOTO: The view from a new viewing platform during the unveiling of the New Tate Modern in London, Britain, June 14, 2016.    REUTERS/Stefan Wermuth/File Photo

FILE PHOTO: The view from a new viewing platform during the unveiling of the New Tate Modern in London, Britain, June 14, 2016. REUTERS/Stefan Wermuth/File Photo / Stefan Wermuth (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nen de 6 anys que el 4 d’agost va ser llançat del desè pis del museu Tate Garden de Londres per un adolescent de 17 anys "progressa increïblement", segons els seus familiars. 

El nen, d’origen francès i que estava a Londres de turisme amb la seva família, somriu de tant en tant mentre continua estirat al llit, segons el comunicat que els seus familiars han fet públic a través de GoFundMe. La mateixa plataforma a través de la qual s’ha obert una col·lecta per intentar ajudar amb la recuperació i ja han recaptat prop de 77.000 euros.

«Hola a tots. Només un petit missatge per explicar-los sobre els increïbles avenços del nostre fill. És un lluitador increïble. Fins i tot sense poder parlar o moure’s de moment sabem amb certesa que ens comprèn: somriu i l’hem vist riure diverses vegades quan li explicàvem algunes coses gracioses o quan li llegíem algunes històries», diu el comunicat publicat aquest dissabte.

L’adolescent, detingut

L’adolescent de 17 anys que el va llançar al buit aparentment sense raó va ser arrestat aquest diumenge a la capital britànica acusat d’assassinat, va informar la Policia Metropolitana. El petit va caure d’una altura de cinc pisos, ja que va aterrar en el cinquè nivell de l’edifici i, va ser traslladat a l’hospital en estat crític. 

Els serveis d’emergència van rebre un avís sobre un incident registrat a la coneguda galeria del centre de la capital britànica i es van presentar al lloc instants després.

Notícies relacionades

El petit va patir diverses fractures a les cames, els braços i la columna vertebral, així com greus hemorràgies al cervell. Encara continua ingressat i la família acaba de comunicar que està fent “increïbles avenços” tot i que continuï sense poder-se moure.

Segons va relatar a la BBC Nancy Barnfield, testimoni dels fets, va sentir un fort soroll i una dona que cridava «¿on és el meu fill, on és el meu fill?», mentre es va formar un gran enrenou al voltant d’una persona que, sense oposar resistència, va ser reduïda per membres del públic abans que arribessin els agents.

Temes:

Museus Londres