congrés dels diputats

Carcedo explica l'actuació del Govern contra el brot de listeriosi | Directe

La ministra de Sanitat compareix a la Cambra baixa per analitzar la crisi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, María Luisa Carcedo, compareix aquest dijous al Congrés per informar sobre l’actuació del Govern davant la crisi de listeriosi registrada a Andalusia el mes d’agost.

La presència de la responsable de Sanitat al Congrés va ser reclamada al Parlament a través de dues sol·licituds. La primera del PP i Ciutadans, els dos partits que governen en coalició a Andalusia, i la segona firmada de forma conjunta per Unides Podem i ERC. Es va debatre a la reunió de la Diputació Permanent de la setmana passada, però no es va arribar a votar perquè l’oposició va acceptar la proposta del Govern d’esperar al començament del període ordinari de sessions, a partir del setembre.

Notícies relacionades

Carcedo ja havia mostrat davant dels mitjans de comunicació la seva intenció de donar explicacions a la Cambra baixa. "El Congrés i el Senat són els llocs on el Govern ha de donar explicacions", va apuntar en unes declaracions a La Sexta. 

EL PERIÓDICO emet en directe imatges de la comissió.

23/07/2019 La ministra de Sanidad, Consumo y Bienestar Social en funciones, María Luisa Carcedo, a su llegada al Congreso de los Diputados para la segunda sesión del debate de investidura del candidato socialista a la Presidencia del Gobierno.

23/07/2019 La ministra de Sanidad, Consumo y Bienestar Social en funciones, María Luisa Carcedo, a su llegada al Congreso de los Diputados para la segunda sesión del debate de investidura del candidato socialista a la Presidencia del Gobierno. / Ã"scar J.Barroso - Europa Press (Europa Press)