ferit crític

Aquest és el moment en què el toro irromp a les grades a Vidreres

Dos dels afectats han sigut hospitalitzats de gravetat

L'animal ha burlat les tanques del correbou i ha envestit el públic

varios-heridos-dos-graves-tras-escaparse-un-toro-en-vidreres-al-final-fue-abatido-por-l / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Vidreres (Girona) ha anunciat que abordarà el futur del seu correbou, després de l’accident que va tenir lloc ahir, quan 17 persones van resultar ferides al saltar un toro les tanques de la plaça on se celebrava la festa major, fins que finalment va ser abatut per un policia local.

El consistori ha fet públic aquesta matinada un comunicat en el qual lamenta l’accident i recorda que els Mossos d’Esquadra han obert una investigació.

L’equip de govern de Vidreres es va reunir a última hora d’ahir, "d’urgència", amb l’entitat que organitza la tancada per parlar dels fets i ha anunciat que, "en els pròxims dies", informaran "del futur d’aquest esdeveniment".

Una vaca es va escapar aquest diumenge del correbou de Vidreres (la Selva) i va ferir 17 persones que estaven en el públic. Quatre persones van ser hospitalitzades, una d’elles en estat "crític" i una altra, en estat "greu", segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Totes menys una han sigut donades d’alta.

espaa-17-personas-resultaron-heridas-de-los-cuales-2-se-encuentran-en-estado-delicado-luego-que-un-toro-saltara-del-ruedo-a-la-tribuna-de-la-pla / periodico

Notícies relacionades

Els sanitaris van ser avisats a les 19:38 h de la tarda d’aquest diumenge. Una vaca va burlar les tanques de protecció i va provocar ferides en almenys 17 persones del públic. Els dos ferits més greus van ser traslladats al’Hospital Josep Trueta (Girona). Dues persones més van ser hospitalitzades al Santa Caterina (Girona) amb pronòstic "menys greu". La resta, 13 persones, tenien ferides molt més lleus, i només van requerir atenció in situ.

Vuit unitats del SEM s’han traslladat fins al lloc. Per la seva banda, l’organització del correbou ha aconseguit acorralar la vaca en un bosc pròxim.