Open Arms demana asil a Espanya per a 31 menors i altres notícies que has de saber avui

open-arms / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) El vaixell ‘Open Arms’ demana asil a Espanya per a 31 menors. El capità del barco ha fet la sol·licitud de caràcter urgent davant de l’ambaixada d’Espanya a Malta. Larraix és una de les poblacions de la costa marroquina d’on salpen la majoria de llanxesamb menors a bord.


2)Gràcia encara les seves festes amb més carrers engalanatsque en els últims 18 anys. La festa major més multitudinària de Barcelona comptarà amb un dispositiu de màxima seguretat de patrulles uniformades mixtes de Mossos d’Esquadra i Urbana. El pregó d’aquest any el fa l’equip femení de l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà, del mateix barri.


3) L’Assemblea de Madrid acollirà avui i demà el ple d’investidura que aixecarà Isabel Díaz Ayuso (PP) com a presidenta de la Comunitat, després d’haver arribat a un acord les tres formacions del bloc del centre dreta (PP, Ciutadans i Vox) després de més de dos mesos de negociacions.


Notícies relacionades

4) Una baralla amb un mort a la Mina. La mort d’un home de 30 anys i de nacionalitat georgiana al barri de Sant Adrià de Besòs (Barcelona) ha elevat la tensió al veïnat. L’últim any, després que la pressió policial extirpés del Raval la plaga de narcopisos establerta al centre de Barcelona, la Mina ha agafat el relleu.


5) El doble salt mortal amb triple gir de Simone Biles emmudeix el món. Cap gimnasta havia fet abans aquesta pirueta en un exercici de terra, que la va coronar per sisena vegada en el campionat dels EUA.