FUGIDA TEMERÀRIA

Detingut a Cambrils un conductor que va circular 36 quilòmetres en sentit contrari a l'AP-7

El kamikaze ha impactat contra la barrera de vehicles que han format els Mossos per aconseguir que frenés

h 3536068

h 3536068 / Mossos d Esquadra

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Els Mossos d’Esquadra han interceptat a Cambrils (Tarragona) un conductor kamikaze que ha circulat en direcció contrària per l’AP-7 durant 36 quilòmetres per sobre de la velocitat permesa. L’home, de 39 anys i pel que sembla italià, ha quedat detingut pels delictes de conducció temerària, danys i atemptat a l’autoritat. La intercepció del vehicle ha requerit que els Mossos formessin una barrera amb els seus vehicles sense ocupants per frenar el kamikaze.

Els fets han tingut lloc a primera hora d’aquest dissabte a l’AP-7 en sentit Barcelona. Els Mossos han rebut una vintena de trucades d’alerta d’altres conductors. Al principi l’home ha circulat en sentit correcte, però fent esses. Els Mossos llavors han iniciat el dispositiu per frenar-lo. A l’adonar-se’n, el conductor ha donat la volta i ha començat a circular en sentit contrari a 150 quilòmetres per hora. 

L’individu no ha atès les ordres dels Mossos i això ha fet que la policia, per frenar-lo, formés una barrera de cotxes. L’home ha envestit la barrera i ha sigut llavors quan els agents l’han pogut detenir.

Notícies relacionades

Al vehicle hi han trobat 40 telèfons mòbils, tauletes, un televisor, material informàtic i 12.750 euros en efectiu. La policia ha obert una investigació. 

L’home es troba detingut en custòdia hospitalària a l’Hospital Sant Joan de Reus (Tarragona). Els investigadors han pogut esbrinar que el detingut conduïa un cotxe prestat, que no robat, el titular del qual és italià, i esperen obtenir l’autorització judicial per poder sotmetre el detingut a la prova de drogues.