Commoció als EUA per dos tirotejos en poques hores i altres notícies que has de saber avui

tejas

tejas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Commoció als EUA per dos tirotejos seguits en poques hores. Després de la massacre en un tiroteig en un centre comercial de Texas, que ha deixat 20 morts i 26 ferits, en mans d’un jove de 21 anys del qual la policia estudia si va escriure un manifest supremacista contra “la invasió d’hispans”, aquesta matinada passada s’ha produït un altre tiroteig a Dayton (Ohio) en una discoteca. Més d’una desena de persones han sigut abatudes per dos possibles tiradors. La policia tem que hi hagi set morts.


2) Catalunya prepara una nova ofensiva contra el tabac. La Generalitat treballa en una nova llei d’addiccions que preveu protegir més els fumadors passius. Algunes de les mesures serien prohibir fumar a totes les terrasses o fora d’escoles i hospitals.

3) Aragonès veu difícil que la legislatura continuï si no hi ha pressupostos. El vicepresident de la Generalitat assegura que dialogarà “amb tots els grups” per aprovar.

Notícies relacionades

4) Detingudes prop de 700 persones en les protestes a Moscou. La destacada opositora Lyubov Sobol es troba entre els arrestats.

5) El Barça afronta un Gamper amb morbo. L’equip es presenta aquest diumenge contra l’Arsenal amb incertesa sobre la rebuda del públic. Coutinho i Griezmann, xiulats en les seves últimes aparicions al Camp Nou, seran sota el focus.