Presó per a un

Quatre detinguts per traficar amb cocaïna al Garraf (Barcelona)

Entre els detinguts, que entregaven la droga a domicili, hi ha un menor d'edat

d2052ae7-cdb0-4bcf-8926-e640e34d5758

d2052ae7-cdb0-4bcf-8926-e640e34d5758

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut un menor d’edat, dos homes i una dona d’entre 25 i 45 anys per presumptament traficar amb cocaïna a Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú (Barcelona), ha informat la policia autonòmica en un comunicat aquest dissabte.

La detenció va tenir lloc el 29 de juliol en el marc d’una investigació que es va iniciar el novembre, quan els agents van tenir coneixement que un home presumptament venia droga al detall en un poble de la costa sud de la província de Barcelona.

Ho feia suposadament amb la col·laboració de tres persones més, amb qui distribuïa cocaïna i altres substàncies estupefaents que entregava directament als consumidors als seus domicilis.

Amb aquestes dades, els Mossos van iniciar una investigació per un presumpte delicte continuat contra la salut pública a Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

El dia de la detenció, els agents van realitzar cinc entrades i registres simultanis als domicilis de les persones investigades, residents en aquests mateixos municipis.

Notícies relacionades

En els registres es van decomissar 30 grams de cocaïna, uns 1.000 euros en efectiu i aparells com bàscules elèctriques, bombetes i transformadors.

Els tres detinguts majors d’edat han passat a disposició del jutge, que ha decretat presó provisional per a un i llibertat amb càrrecs per als altres dos, mentre que el menor d’edat va quedar en llibertat després de declarar en seu policial.

Temes:

Drogues