LA PASSADA MATINADA

Brutal pallissa amb un patinet a l'Hospitalet

Dos joves van apallissar un tercer servint-se d'un patinet com a arma

La víctima va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge amb pronòstic menys greu

robo violento de un patinete electrico / periodico

1
Es llegeix en minuts

Dos individus van protagonitzar una brutal pallissa que va passar aquest dissabte a la matinada al voltant de les 4.45 al carrer del Doctor Martí Julià, albarri de Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat, a prop del mercat del barri. Dos joves van apallissar un tercer en ple carrer servint-se d’un patinet per clavar-li diversos cops al cap i al tors. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el ferit al’Hospital de Bellvitge en estat “menys greu”. 

Els Mossos són coneixedors dels fets, però no tenen constància de cap denúncia presentada per la víctima. Dues ambulàncies del SEM es van traslladar al lloc a les 4.54 de la matinada al ser alertades de l’incident. Van atendre la víctima per les diverses contusions rebudes, i la van traslladar al centre mèdic.

Cops de puny al coll

En un vídeo que recull el brutal esdeveniment i que s’ha difós a través de les xarxes socials, es pot veure com els agressors intenten, primer, immobilitzar la víctima clavant-li diversos cops de puny al coll. Una vegada estès a terra, un dels agressors utilitza el patinet de l’agredit per clavar-li almenys cinc cops al clatell. 

Notícies relacionades

Cap dels comerciants de la zona va poder presenciar els fets, afirma Ricky, un cambrer del restaurant Tasta’m. L’establiment apareix en el vídeo, però ja està tancat. Cap treballador sap res dels fets ocorreguts. “Nosaltres tanquem entre la una i dos quarts de dues de la matinada”, explica Ricky a EL PERIÓDICO. Els treballadors de cap altre restaurant proper, Plaza, tampoc van veure res.

Aquest dissabte al matí, els agents dels Mossos d’Esquadra s’han acostat fins a alguns dels comerços, per mostrar-los el vídeo i preguntar-los pel que havia succeït. Els comerciants amb qui ha pogut parlar aquesta redacció no han pogut aportar gaires detalls a la investigació perquè estaven tancats a aquella hora.