EL MAGALUF DELS GRANS

Els cinquantins britànics elegeixen Benidorm per a les seves orgies de sexe, drogues i alcohol

Segons ha denunciat el diari britànic 'Daily Mirror' en una investigació, els turistes més grans trien la ciutat de la Costa Blanca per perdre el control

undefined44876773 benidorm  alicante  2 9 2018 turismo   hoteles y apartamento190731170518

undefined44876773 benidorm alicante 2 9 2018 turismo hoteles y apartamento190731170518 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els joves britànics no són els únics que elegeixen Espanya per a les seves bacanals de sexe, drogues i alcohol. Segons ha denunciat el diari britànic 'Daily Mirror' en una investigació, els turistes més grans elegeixen Benidorm per donar curs a les seves passions més fosques durant l’estiu. 

Tal com mostren en vídeos recollits al seu article, ciutadans britànics d’entre 50 i 70 anys estan causant el caos a la ciutat de la Costa Blanca amb les seves vacances desenfrenades. 

Notícies relacionades

Segons una investigació del rotatiu britànic, aquests turistes han tornat a Benidorm per la facilitat de trobar drogues, el reduït preu de l’alcohol  i els preus competitius dels ‘resorts’ amb tota mena de luxes i facilitats. Segons aquest mitjà, els turistes passen el dia jugant al bingo, movent-se per la ciutat als seus 'buggies’ de dues places, i acaben la nit en pubs com l’English Square, on disfruten de festes amb ‘strippers’ despullant-se mentre consumeixen alcohol. 

Més de 2.300 turistes britànics s’allotgen anualment durant la temporada estiuenca a Benidorm. En total, representen l’11% de la població vacacional de la ciutat, i gran part d’ells causen grans mals de cap a comerciants i residents. Molts asseguren que estan farts d’aquesta situació i culpen els turistes britànics de la mala imatge que té la ciutat.