05 juny 2020

Anar al contingut

EL MAGALUF DELS GRANS

Els cinquantins britànics elegeixen Benidorm per a les seves orgies de sexe, drogues i alcohol

Segons ha denunciat el diari britànic 'Daily Mirror' en una investigació, els turistes més grans trien la ciutat de la Costa Blanca per perdre el control

El Periódico

Els cinquantins britànics elegeixen Benidorm per a les seves orgies de sexe, drogues i alcohol

MIGUEL LORENZO

Els joves britànics no són els únics que elegeixen Espanya per a les seves bacanals de sexe, drogues i alcohol. Segons ha denunciat el diari britànic 'Daily Mirror' en una investigació, els turistes més grans elegeixen Benidorm per donar curs a les seves passions més fosques durant l’estiu. 

Tal com mostren en vídeos recollits al seu article, ciutadans britànics d’entre 50 i 70 anys estan causant el caos a la ciutat de la Costa Blanca amb les seves vacances desenfrenades. 

Segons una investigació del rotatiu britànic, aquests turistes han tornat a Benidorm per la facilitat de trobar drogues, el reduït preu de l’alcohol  i els preus competitius dels ‘resorts’ amb tota mena de luxes i facilitats. Segons aquest mitjà, els turistes passen el dia jugant al bingo, movent-se per la ciutat als seus 'buggies’ de dues places, i acaben la nit en pubs com l’English Square, on disfruten de festes amb ‘strippers’ despullant-se mentre consumeixen alcohol. 

Més de 2.300 turistes britànics s’allotgen anualment durant la temporada estiuenca a Benidorm. En total, representen l’11% de la població vacacional de la ciutat, i gran part d’ells causen grans mals de cap a comerciants i residents. Molts asseguren que estan farts d’aquesta situació i culpen els turistes britànics de la mala imatge que té la ciutat.