Anar al contingut

CONTINUA HOSPITALITZAT

El conductor de l'accident mortal de Salamanca dona positiu en alcohol, cocaïna i amfetamines

L'home de 29 anys que conduïa el cotxe en el qual diumenge passat van morir quatre joves, presumptament anava ebri i havia pres cocaïna i amfetamines

Efe

El conductor de l'accident mortal de Salamanca dona positiu en alcohol, cocaïna i amfetamines

J M GARCIA

L’home de 29 anys que conduïa el cotxe en el qual diumenge passat van morir quatre joves de la localitat de Salamanca d’Alba de Tormes  ha donat positiu en les anàlisis de consum d’alcohol i drogues, en concret de cocaïna i amfetamines, han avançat fonts de la investigació.

Les fonts han afegit, a més, que el conductor havia perdut tots els punts del carnet de conduir i els va recuperar el mes d’abril passat.

Cocaïna i amfetamines

Les proves a les quals ha sigut sotmès han donat resultats positius en consum de cocaïna i amfetamines, a més de 0,52 mil·ligrams d’alcohol en litre d’aire respirat en el primer mesurament, que es va quedar en 0,41 en el segon.

Les mateixes fonts han apuntat que l’home, que va resultar ferit greu i que serà investigat per quatre homicidis per imprudència i per lesions, té antecedents penals per tràfic d’estupefaents.

Hospitalitzat

El conductor, com un altre dels ocupants del turisme, es recupera de les ferides a l’Hospital Virgen de la Vega de Salamanca, mentre la Guàrdia Civil prossegueix la investigació del sinistre en el qual van morir una noia i tres nois d’entre 17 i 20 anys.

L’accident es va produir cap a les 7.30 hores d’aquest diumenge quan els joves (sis en un turisme de cinc places) tornaven al seu poble, Alba de Tormes, però el cotxe va sortir de la via a l’altura de Galisancho a la carretera DSA-130.