Retirat el passaport

Llibertat amb mesures cautelars per al detingut per agredir sexualment un nadó a Palafrugell

La jutge de guàrdia de la Bisbal li retira el passaport, li prohibeix sortir del país i l'obliga a presentar-se periòdicament al jutjat

bebe-13-meses / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

El jutjat de la Bisbal en funcions de guàrdia ha deixat en llibertat provisional el jove de 18 anys detingut dilluns a la nit per agredir sexualment un nadó de 13 mesos a Palafrugell. La jutge ha acordat mesures cautelars: retira el passaport a l’investigat, li prohibeix sortir del país i l’obliga a personar-se periòdicament al jutjat.

La causa està oberta per un delicte d’agressió sexual, segons informa el TSJC. L’investigat, que és amic de la família de la víctima, feia de cangur del nadó mentre els pares treballaven. La mare del nadó, que ja tenia sospites, el va portar al metge dilluns a la tarda.

Notícies relacionades

El pediatre de l’hospital de Palamós va detectar que podia haver sigut víctima d’una agressió sexual, cosa que van confirmar els forenses durant l’exploració, en la qual van detectar que tenia ferides que podrien ser compatibles amb un atac sexual. El nadó no va requerir hospitalització. 

Després d’activar-se el protocol, els Mossos van detenir el sospitós dilluns mateix a la nit.