A Magaluf

Dos homes violen un irlandès de 19 anys a Mallorca

El noi, que anava begut, va ser forçat per dos individus després de sortir d'un club de cites de Punta Ballena, a Magaluf

zentauroepp26680465 fiesta magaluf190415121943

zentauroepp26680465 fiesta magaluf190415121943 / JAIME REINA

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un irlandès de 19 anys va ser violat per dos homes a la zona turística de Magaluf, a Mallorca, la matinada de diumenge passat. Va ser atès a l’hospital públic de Son Espases, segons recull el diari 'Última Hora' en la seva edició d’aquest dilluns.

La Guàrdia Civil ha informat a Efe que el noi, després de passar per l’hospital, ha abandonat aquest mateix dilluns l’illa en direcció a Irlanda sense presentar cap denúncia per aquests fets.

Segons el diari, el noi no ha denunciat per la vergonya d’haver sigut violat per dos homes després de sortir d’un club de cites de Punta Ballena, a Magaluf, i perquè volia tornar com més aviat millor al seu país i oblidar el que havia passat.

La víctima va ingressar a Son Espases, on va ser examinat i on la inspecció mèdica va confirmar la violació.

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc diumenge a la matinada quan dues prostitutes van introduir el jove, que havia begut molt, en un club de cites.

Una vegada allà, els va dir que no tenia diners per pagar els serveis, i per això el van expulsar del lloc per una porta posterior que donava a un carreró, on dos homes d’uns 40 anys van forçar el noi, que a continuació es va dirigir a l’hospital públic.