Un ha quedat en llibertat

Detinguts 4 turistes per una violació grupal a una noia de 18 anys a Mallorca

La Guàrdia Civil els va arrestar a l'aeroport quan es disposaven a agafar un avió de tornada al seu país

coche-guardia-civil-1523814280779

coche-guardia-civil-1523814280779 / Lavandeira jr

1
Es llegeix en minuts

Quatre joves turistes de nacionalitat alemanya han sigut detinguts aquest dijous a l’aeroport de Palma després de la presumpta violació d’una turista, també alemanya, de 18 anys a la localitat turística de Cala Ratjada, al municipi mallorquí de Capdepera, han confirmat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.  Un d’ells va ser posat en llibertat la mateixa tarda d’aquest dijous.

La violació hauria tingut lloc aquesta matinada passada i unes quantes hores després, cap a les set d’aquest matí, han sigut arrestats a l’aeroport de Son Sant Joan quan es disposaven a tornar al seu país.

Els investigadors han confirmat que, pel que sembla, dos dels detinguts haurien participat activament en la violació, mentre que els altres dos podrien quedar en llibertat en les pròximes hores un cop es confirmi que no eren a l’habitació de l’hotel de Cala Ratjada on la noia hauria sigut agredida sexualment.

A l’habitació de l’hotel

Les fonts consultades han assenyalat que no hi ha cap gravació d’aquest delicte amb telèfons mòbils. 

Pel que sembla, aquest grup de quatre turistes havia conegut la noia aquesta passada nit en una zona de copes de Cala Ratjada, al nord-est de l’illa, i després l’haurien convidat a anar a l’habitació de l’hotel on s’allotjaven, on presumptament s’hauria consumat la violació.

Els investigadors creuen que un d’ells la va subjectar i l’altre la va forçar, i intenten aclarir si els altres dos eren al lloc dels fets. Es creu que un d’ells té una coartada fiable i s’està investigant la implicació del quart.

La noia va interposar aquesta passada matinada una denúncia davant la Guàrdia Civil i va ser atesa de les seves lesions en un hospital públic.

Notícies relacionades

Seguidament, la Guàrdia Civil va activar la recerca immediata dels joves, que han sigut identificats pels agents gràcies a les fotos que tenien dels quatre, quan estaven passant pel control de seguretat de l’aeroport, per on cada dia d’estiu passen milers de turistes.

Finalment, un dels quatre va quedar en llibertat, al demostrar-se que no havia tingut res a veure amb aquesta agressió sexual ocorreguda aquesta matinada en un hotel de la localitat mallorquina de Cala Ratjada.