Anava de polissó

Trobat en un jardí de Londres el cadàver d'un home caigut d'un avió

La víctima probablement hauria viatjat al compartiment del tren d'aterratge des de Nairobi

zentauroepp48892088 pasajero caido avion190702090850

zentauroepp48892088 pasajero caido avion190702090850 / Dominic Lipinski

1
Es llegeix en minuts
Efe

El cos d’un presumpte polissó, que hauria viatjat al compartiment del tren d’aterratge d’un avió, va ser trobat al jardí d’una casa al sud de Londres, han informat aquest dimarts forces policials.

El cos, pel que sembla d’un home, va caure i va ser trobat al jardí d’una vivenda al barri de Clapham sobre les 14.40 GMT de diumenge per una persona que en aquell moment estava prenent el sol.

D’acord amb la Policia, el presumpte polissó hauria caigut d’un avió de les aerolínies Kenya Airways que es dirigia a l’aeroport londinenc de Heathrow, a l’oest d’aquesta capital, procedent de Nairobi.

Un testimoni, sorprès pel cos 

Un resident de Clapham va declarar als mitjans britànics que va sentir el cop del cos al caure al jardí del seu veí, que en aquell moment estava descansant i prenent el sol.

Un portaveu de l’aerolínia va informar que es va tractar d’un vol de vuit hores i 50 minuts i va expressar la seva pena per la mort d’aquesta persona, la identitat del qual de moment es desconeix.

"Kenya Airways treballa estretament amb les autoritats a Nairobi i Londres mentre investiguen a fons aquest cas", va afegir la font de la companyia aèria.

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera vegada que es produeix un fet com aquest en l’àrea propera a Heathrow.

El 2015, un home va ser trobat mort a la teulada d’un edifici a Richmond (afores de Londres) i el 2012 es va trobar el cos d’un home al tren d’aterratge d’un avió que havia aterrat a Heathrow després d’un vol procedent de Johannesburg.