A Zamora

Mor un operari de la plaça de Benavente per l'enganxada d'un toro

L'operari, que treballava com a voluntari, es va encarregar de l'obertura de la porta de sortida a l'arena del brau

zentauroepp19813500 toriles plaza190617090413

zentauroepp19813500 toriles plaza190617090413

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un operari encarregat de la plaça de toros de Benavente va morir diumenge a la tarda per l’enganxada d’un delsbraus del concurs de talls que s’havia de celebrar amb motiu de les festes del Toro Enmaromado d’aquesta localitat de Zamora.

L’esdeveniment es va produir cap a les 18.40 hores, quan sortia a l’arena el primer dels toros participants en el concurs i aquest operari que treballava com a voluntari es va encarregar de l’obertura de la porta de sortida a l’arena del brau, han informat a Efe fonts municipals.

El toro s’ha girat sobtadament i ha banyegat l’operari al passadís entre el toril i la sortida a l’alber, on el va banyegar, causant-li ferides mortals.

Els serveis sanitaris van atendre immediatament l’home, tot i que no van poder fer res per salvar-li la vida.

L’esdeveniment ha fet suspendre l’espectacle de talls previst i al qual havien assistit dues mil persones aproximadament.

Notícies relacionades

La víctima feia dècades que era el voluntari encarregat de les tasques de la posada al punt de la plaça de toros i els treballs d’obertura de portes i toril en l’època en què se celebraven espectacles taurins.

El fet s’ha produït durant les festes del Toro Enmaromado de Benavente. El pròxim dimecres viuran el gran dia amb la popular carrera d’un toro lligat a una maroma que recorre els carrers de la ciutat. 

Temes:

Toros