POSSIBLE ASSASSINAT

Investiguen la mort d'una dona embarassada després de trobar-la degollada a Xàtiva (València)

Agents de la Policia Local l'han trobat nua a casa seva

El marit, que no està detingut, ha sigut qui ha donat l'alerta

GRAFCVA5468  XATIVA  VALENCIA   11 06 2019 - Agentes de la Policia Nacional custodian el traslado del cadaver de la mujer de unos 36 anos  embarazada y de nacionalidad rumana  que ha aparecido esta tarde fallecida y al parecer podria haber sido degollada  EFE Natxo Frances

GRAFCVA5468 XATIVA VALENCIA 11 06 2019 - Agentes de la Policia Nacional custodian el traslado del cadaver de la mujer de unos 36 anos embarazada y de nacionalidad rumana que ha aparecido esta tarde fallecida y al parecer podria haber sido degollada EFE Natxo Frances / Natxo Frances (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

La Policia Nacional investiga l’aparició, dimarts a la tarda, del cadàver degollat i nu d’una dona embarassada a la seva pròpia casa, a la localitat valenciana de Xàtiva, sense que de moment es descarti cap hipòtesi en la investigació de l’aparent crim.

Roger Cerdà, alcalde en funcions de la localitat, va donar per fet que es tracta d’un assassinat. “Consternat perl’assassinat  de la nostra veïna Isabel Elena Raducanu. Acabo de decretar una jornada de duel i una concentració”, va apuntar el dirigent socialista, que va qualificar el fetde “crim execrable”.

La dona, de nacionalitat romanesa, estava embarassada d’unes 24 setmanes i tenia uns 30 anys. Ha sigut la seva parella, un ciutadà espanyol, el que hauria donat l’alerta a la Policia Local de la capital de La Costera.

Pel que sembla ell va ser qui passats uns minuts de les quatre de la tarda va trobar el cos a l’entrar a casa seva després d’acabar la seva jornada laboral. El pis on vivien tots dos és alcarrer Francisco Gozálvez, a la zona més cèntrica de la localitat, a pocs metres del’Ajuntament  o del Gran Teatre el que ha permès que els agents acudissin ràpidament.

Quan els efectius de policia i del SAMU es van desplaçar a causa de l’avís de la parella, ja no van poder fer res per salvar-li vida i van informar la Policia Nacional, que ha quedat encarregada de la investigació. L’home no ha sigut detingut al no haver-hi indicis aparents que hagi pogut participar d’alguna manera en la mort.

Agents de la Brigada Científica van estar tota la tarda d’aquest dimarts a la vivenda on va ser trobat el cos provant de trobar pistes que puguin aclarir les circumstàncies de la mort, si es tracta d’un crim i el seu possible responsable.

Notícies relacionades

Pel que sembla, els serveis socials de la localitat no tenien constància de cap tipus de situació anòmala referent a la dona, tampoc a la policia ni als jutjats.

En principi, i a causa de la falta d’indicis, les autoritats no han volgut incloure Isabel Elena en la dramàtica llista de dones assassinades per les seves parelles o exparelles des del 2003 i que dilluns va arribar a les mil després de confirmar-se un nou crim per violència de gènere en la localitat valenciana d’Alboraya.