Sentència

El 'youtuber' que va humiliar un 'sense sostre' a Barcelona no podrà utilitzar aquesta xarxa social en cinc anys

La sentència també condemna el jove a 15 mesos de presó i a pagar 20.000 euros

 

 

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una jutge de Barcelona ha prohibit al 'youtuber' Reset que utilitzi aquesta xarxa social durant els pròxims cinc anys per humiliar un captaire a l’oferir-li galetes Oreo farcides de pasta de dents i gravar-lo en vídeo. La titular del jutjat penal número nou de Barcelona ha imposat al jove una pena de presó de 15 mesos –que no complirà perquè no té antecedents– per un delicte contra la integritat moral.

Notícies relacionades

En el vídeo que va penjar el 'youtuber', Kenghua R., un jove de 19 anys creador del popular canal Reset, es podia observar com el noi feia un tractament sarcàstic, degradant i humiliant de la situació. El 'youtuber' va penjar la lamentable escena en el seu perfil de la plataforma web on té més d’un milió de seguidors i més de 10 milions de visites al mes, i d’on treu un profit econòmic.

Al tenir coneixement del vídeo, agents de la Guàrdia Urbana del districte de Sants-Montjuïc van localitzar la víctima en un carrer del barri de la Marina del Port i li van proposar la possibilitat de denunciar els fets.