Virals perillosos

El 'joc de la mort': hospitalitzada una nena de 12 anys a Madrid

La menor ha sigut escanyada per una altra persona fins que ha caigut, inconscient, i s'ha donat un cop a la cara.

estrangular / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una menor de 12 anys del municipi madrileny de Pinto ha hagut de ser traslladada aquest dijous a un centre hospitalari després de participar en el conegut com a 'joc de la mort’,'joc de la mort’,que consisteix a escanyar una persona fins que es queda inconscient.

Els agents de la policia local de Pinto han intervingut al carrer d’Alpujarras de la localitat en relació amb aquesta pràctica, segons ha informat a les xarxes socials.

La menor ha sigut escanyada per una altra persona fins que ha caigut, inconscient, i s’ha donat un cop a la cara. Sanitaris del Servei d’Emergències PIMER-Protecció Civil de l’Ajuntament de Pinto l’han traslladat a un centre hospitalari.

Després d’aquests fets, la policia de Pinto ha demanat als pares i als professors que alertin als menors dels riscos que comporta "aquesta acció estúpida que pot causar greus danys neuronals, i fins i tot la mort".

Aquesta notícia es produeix després que la policia local de Granada detectés dimarts passat menors d’un institut de la ciutat gravant-se amb el mòbil i pujant a les xarxes socials vídeos juganet a aquest joc.

La Fiscalia estudia el vídeo de Granada

La fiscalia ha rebut un informe de la direcció del centre de Granada on estudien els menors que han pujat a les xarxes socials un vídeo jugant al 'joc de la mort’ en el qual explica les mesures que s’han adoptat amb aquests joves després de tenir coneixement de la seva implicació en aquesta pràctica tan perillosa, consistent a penjar algú fins a deixar-lo inconscient.

Notícies relacionades

A la Fiscalia de Menors no li consten denúncies dels pares d’aquests adolescents de Granada i espera rebre els resultats de la investigació de la policia local per estudiar el cas.

Per la seva banda, la direcció del centre ha informat la Fiscalia de les accions que ha dut a terme de moment. Així, ha mantingut una trobada amb els menors i els seus pares per abordar els fets i s’han explicat als joves els riscos d’aquesta classe de reptes.

Temes:

Adolescents