A Granada

Alerta pel 'joc de la mort', un perillós repte viral detectat en un institut

Consisteix a escanyar algú fins a deixar-lo inconscient

estrangular / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Deixar sense oxigen un cervell pot ocasionar convulsions, danys neuronals irreparables i fins i tot la mort. Ho adverteix la Policia Local de Granada després de detectar que adolescents d’un institut de Granada han practicat la nova dramàtica moda viral que consisteix en què un noi n’escanya un altre fins a deixar-lo inconscient. Després pengen les imatges a la xarxes. La Policia ha demanat en un tuit a pares i mares que revisin els seus mòbils i els adverteixin del perill.

Notícies relacionades

Tot just detectar el cas, la Policia de Granada es va posar en contacte amb el director de l’institut afectat i uns agents es van traslladar al centre per alertar sobre els riscos d’aquest tipus de pràctiques entre els alumnes de tercer i quart d’ESO, cursos a què pertanyen els adolescents que es van gravar realitzant el joc i van publicar el vídeo a internet. Va ser un adolescent qui va denunciar el vídeo a la Policia Local mitjançant un missatge a Twitter. 

El ‘joc de la mort’, 'joc de l’asfíxia' o 'choking game' ha generat morts i lesions importants a nombrosos joves i adolescents en diferents parts del món. 

Temes:

Adolescents