ROBATORI DE COTXES

Rubí jutja un grup que robava cotxes a Catalunya per vendre'ls a Espanya i l'estranger

Els investigats formaven part d'un grup organitzat de nou persones que els agents han donat per desarticulat

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress

El Jutjat d’Instrucció 5 de Rubí ha decretat l’ingrés a la presó per a tres persones i la llibertat amb càrrecs per a una altra després de ser detingudes pelsMossos d’Esquadra per presumptament vendre a Espanya, el centre d’Europa i el nord de l’Àfrica cotxes robats a Catalunya.

Segons ha informat la policia catalana en un comunicat aquest dissabte 4 de maig, les quatre persones, que van ser detingudes el 30 d’abril, presumptament formaven part d’un grup organitzat de nou persones que els agents han donat per desarticulat.

Dels nou integrants del grup, sis vivien a la província de Barcelona –un d’ells va fugir i té una ordre internacional de detenció– i tres vivien fora d’Espanya.

El 'modus operandi' del grup

Els acusats robaven els vehicles en diferents localitats catalanes, substituïen les matrícules i els amagaven en pàrquings comunitaris propers als seus domicilis. Després traslladaven els cotxes a una empresa de transports a Parets del Vallès, on treballaven dos dels detinguts, per modificar el número de bastidor i la resta d’elements d’identificació.

Notícies relacionades

Els agents han relacionat aquest grup amb el robatori de 20 vehicles a Catalunya, que posteriorment eren traslladats a altres ciutats o a l’estranger per vendre’ls.

Mésnotícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA  

Temes:

Ajuntaments