Mobilitzada la Guàrdia Civil

Trobat el cadàver d'un nen de 9 anys en un barranc d'Osca

El nen, de nacionalitat francesa, va ser arrossegat pel corrent quan practicava barranquisme en grup, segons els testimonis

zentauroepp29290838 rescate montaa190428100044

zentauroepp29290838 rescate montaa190428100044

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil ha confirmat que ha trobat el cadàver del nen de 9 anys de nacionalitat francesa que buscaven des d’ahir després de precipitar-se per un barranc a Osca, segons avança Aragón Radio.

Membres del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya de la Guàrdia Civil d’Osca havien reprès la recerca d’un menor de 9 anys, de nacionalitat francesa, que havia desaparegut aquest dissabte quan practicava barranquisme a la serra de Guara d’Osca. El nen, de nacionalitat francesa, va ser arrossegat pel corrent quan practicava barranquisme en grup, segons els testimonis.

Segons han informat a Efe fonts de l’Institut Armat, el menor formava part d’un grup que practicava barranquisme a la zona dels Oscuros del Balcés, a prop de la localitat de Rodellar, que va avisar de la desaparició cap a les 20.00 d’aquest dissabte, un cop van aconseguir tenir cobertura de telèfon mòbil.

Notícies relacionades

Pel que sembla, dues dones del grup tenien dificultats al barranc, i van poder ser rescatades, però el corrent es va emportar el menor en una zona de molt difícil accés, amb un cabal molt alt i perillós, han precisat les fonts.

Fins a la zona s’hi han desplaçat membres dels equips de muntanya de la Guàrdia Civil, un helicòpter del cos i un metge del 061, i aquest matí a primera hora s’ha reprès la recerca. 

Temes:

Muntanyisme