04 d’abr 2020

Anar al contingut

Mobilitzada la Guàrdia Civil

Trobat el cadàver d'un nen de 9 anys en un barranc d'Osca

El nen, de nacionalitat francesa, va ser arrossegat pel corrent quan practicava barranquisme en grup, segons els testimonis

El Periódico

Trobat el cadàver d'un nen de 9 anys en un barranc d'Osca

La Guàrdia Civil ha confirmat que ha trobat el cadàver del nen de 9 anys de nacionalitat francesa que buscaven des d’ahir després de precipitar-se per un barranc a Osca, segons avança Aragón Radio.

Membres del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya de la Guàrdia Civil d’Osca havien reprès la recerca d’un menor de 9 anys, de nacionalitat francesa, que havia desaparegut aquest dissabte quan practicava barranquisme a la serra de Guara d’Osca. El nen, de nacionalitat francesa, va ser arrossegat pel corrent quan practicava barranquisme en grup, segons els testimonis.

Segons han informat a Efe fonts de l’Institut Armat, el menor formava part d’un grup que practicava barranquisme a la zona dels Oscuros del Balcés, a prop de la localitat de Rodellar, que va avisar de la desaparició cap a les 20.00 d’aquest dissabte, un cop van aconseguir tenir cobertura de telèfon mòbil.

Pel que sembla, dues dones del grup tenien dificultats al barranc, i van poder ser rescatades, però el corrent es va emportar el menor en una zona de molt difícil accés, amb un cabal molt alt i perillós, han precisat les fonts.

Fins a la zona s’hi han desplaçat membres dels equips de muntanya de la Guàrdia Civil, un helicòpter del cos i un metge del 061, i aquest matí a primera hora s’ha reprès la recerca. 

Temes: Muntanyisme