La va matar després d'intentar violar-la

Presó permanent revisable per a l'assassí d'una dona a Sevilla

Es tracta de la primera vegada que l'Audiència de Sevilla imposa aquesta condemna

rjulve24211240 generico jueces juez mazo tribunal  foto 123180717115621

rjulve24211240 generico jueces juez mazo tribunal foto 123180717115621

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’Audiència de Sevilla ha condemnat un home a la pena de presó permanent revisable per intentar violar i després assassinar una dona el març del 2017 a Pilas (Sevilla). És la primera vegada que s’imposa aquesta pena de presó permanent revisable a la província de Sevilla, després que es rebutgés en el cas del violador del parc de María Luisa.

Després del veredicte de culpabilitat emès per un jurat popular el 9 d’abril, l’Audiència el condemna a la pena de presó permanent revisable per un delicte d’assassinat, com va sol·licitar en el judici la Fiscalia de Sevilla, i a vuit anys de presó i 10 anys de llibertat vigilada per un delicted’agressió sexual en grau de temptativa.

Notícies relacionades

En una sentència dictada el dia 22 d’abril, l’Audiència condemna l’encausat, E. R. R., a pagar una indemnització de 254.880 euros al marit i els dos fills de la difunta, i li imposa la pena de prohibició del dret de residir al lloc on viuen o treballin els familiars de la víctima.

Segons els fets provats, el condemnat va obligar la víctima a treure’s el sostenidor i la samarreta que vestia i "va decidir matar-la" després de constatar que "no podia aconseguir el seu propòsit de mantenir relacions sexuals amb ella, atesa la forta oposició de la víctima".