Alerta sanitària

Al·lèrgics: compte amb aquests quatre gelats de La Sirena

Sanitat adverteix de la presència de llet o proteïna de clara d'ou no declarats en l'etiquetatge

Per a la resta usuaris, aquests productes no suposen cap risc per a la seva salut

zentauroepp47675559 tarrina panna cotta frambuesa premium la sirena190408101107

zentauroepp47675559 tarrina panna cotta frambuesa premium la sirena190408101107

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (Aecosan) ha informat de la presència de llet o de proteïna de clara d’ou no declarats en l’etiquetatge de quatre lots de gelats/sorbets de la marca La Sirena.

Ha sigut l’empresa comercialitzadora la que va detectar el problema en un control i el va posar en coneixement de les autoritats sanitàries catalanes. Precisament és a Catalunya on han sigut fabricats aquests productes, segons detalla l’Aecosan al seu web.

Es tracta de la copa de sorbet de llimona (lot 092401) amb presència de proteïna de llet, la copa vainilla xocolata (lot 782301) amb proteïna de clara d’ou, terrina pannacota gerd ‘premium’ (lot 212906) amb proteïna de clara d’ou i sorbet d’orxata (lot 093011) amb proteïna de llet, tots de la marca La Sirena.

Sense risc per a la resta de consumidors

Notícies relacionades

L’Aecosan recomana als consumidors al·lèrgics a la llet o a l’ou que puguin tenir aquests productes que s’abstinguin de consumir-lo, però remarca que no comporten cap risc per a la resta de consumidors. 

Els productes afectats han sigut distribuïts en botigues d’Aragó, Catalunya, Castella i Lleó, Madrid i València, així com a Andorra.