Espectacular accident d'un autobús fora de control a Màlaga

El conductor, únic ferit en el xoc, ha tingut un infart

a0f7ccef-c99e-42be-84d6-376be5b1d187-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Málaga

Un autobús fora de control ha protagonitzat un espectacular accident aquest matí a Màlaga. El conductor ha tingut un infart i el vehicle ha sortit del carril, xocant així contra tot el que tenia al davant, segons explica el ‘Diario Sur’. Una desena de vehicles que estaven aparcats han sigut arrossegats, a més d’arbres i contenidors. El xofer, únic ferit en l’accident, ha pogut ser reanimat pels serveis mèdics, informa l’esmentat mitjà. L’incident ha succeït al carrer Héroe de Sostoa de la ciutat andalusa.

Notícies relacionades

Des del sistema Emergències 112 Andalusia han indicat a Europa Press que l’accident ha tingut lloc minuts després de les vuit del matí d’aquest divendres i diverses persones, entre les quals passatgers del mateix autobús, han alertat de l’accident, indicant que aparentment no hi ha més ferits que el mateix conductor.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius de la Policia Local, diverses dotacions dels Bombers de Màlaga i de l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries (EPES). A causa de l’impacte, les portes de l’autobús, de la línia 1 de l’Empresa Malaguenya de Transports (EMT), han quedat bloquejades, per la qual cosa els passatgers no podien sortir de l’interior, han precisat des del 112.