el 'juan carlos i', a biscaia

L'Armada treu pit per «l'afecte rebut» a Getxo amb la visita del portaavions

Assegura que tornarà al municipi amb una altra de les seves «unitats més insignes»

buque-juan-carlos-i

buque-juan-carlos-i

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’Armada Espanyola ha agraït “l’afecte rebut” a Getxo (Biscaia) amb motiu de l’arribada del portaavions ‘Juan Carlos I’ després que aquest cap de setmana s’hagin generant grans cues entre els ciutadans interessats a visitar-lo i ha anunciat que “aviat” tornarà amb una altra de les seves “unitats més insignes”.

El barco de guerra de l’Armada espanyola ‘Juan Carlos I’ fa escala aquest cap de setmana al port de Getxo dins dels exercicis militars que ha organitzat l’Exèrcit de l’Aire en aigües del Cantàbric entre el 18 i el 22 de març i que tenen lloc a l’espai marítim i aeri del nord de l’Estat sota la denominació de “Sirio 19”.

Notícies relacionades

Al seu compte oficial de Twitter, l’Armada ha afirmat que “finalitzades les jornades de portes obertes al vaixell amfibi ‘Juan Carlos I’, només us podem donar les gràcies per l’afecte rebut a Getxo”.

Així mateix, han mostrat la seva pena pel fet que “algú s’hagi quedat sense visitar-lo” i han afirmat que “aviat tornarem amb una altra de les nostres unitats més insignes”.