«'Maricon' de merda»

Brutal pallissa homòfoba a Lleó: la Policia en busca els autors

La víctima, de 18 anys, va patir ferides de gravetat i va ser traslladat d'urgència a l'hospital de la ciutat

paliza

paliza

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha obert una investigació per provar d’identificar i localitzar els autors de la brutal agressió homòfoba que va patir un noi cap a les cinc de la matinada de diumenge passat al barri Húmedo de Lleó.

Segons ha informat a Efe la Subdelegació del Govern, aquest mateix dimarts s’ha difós un vídeo de l’agressió, ocorreguda al carrer Conde Rebolledo, que ha sigut enviat a alguns mitjans de comunicació i que ja està analitzant la Policia Nacional.

Així va ser l’agressió

Notícies relacionades

En el vídeo es pot veure com diversos joves colpegen la víctima mentre està estirada al terra amb la cara ensangonada i pràcticament inconscient. Al crit de “fins que es quedi mort” i “‘maricon’ de merda”, la pallissa es desenvolupa fins que algú hi intervé demanant que parin. Els agressors deixen el jove a terra a la seva sort. També s’observa com l’apunyalen diverses vegades al coll mentre se senten veus aclamant els agressors.

La víctima, de 18 anys, va patir ferides de gravetat i va ser traslladat d’urgència a l’Hospital de Lleó, on evoluciona satisfactòriament dins de la gravetat del seu estat.