Operació dels Mossos contra el tràfic de drogues a Barcelona i Tarragona

La policia efectua una dotzena de registres en immobles del grup de motards Hells Angels

angeles2

angeles2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han desplegat a primera hora d’aquest dimarts un dispositiu contra el tràfic de drogues i delictes contra el patrimoni a Barcelona, el Maresme, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, segons acaben d’informar a través de Twitter. La policia està efectuant una dotzena de registres en seus del club de motards Hells Angels (Àngels de l’Infern) a Barcelona i Vila-seca.

No és la primera vegada que la policia actua contra els Hells Angels. Fa un any, els Mossos van detenir 17 membres d’aquesta banda per tràfic de drogues i en relació amb la mort d’un home a SabadellEl 2009, una operació conjunta de Guàrdia Civil i Mossos va permetre desarticular la banda.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.