destacats del dia

Els acusats del procés fan equilibris davant del Suprem i altres notícies del dia, en un minut

190219 juicio turull16-9 ep / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

1) Els acusats de l’1-O fan equilibris davant del Suprem Jordi Turull admet en la seva declaració que la DUI va ser només "política" i que l’Executiu la va portar al Parlament "per cortesia". 'Turull vivia a la figuera' és la contracrònica de la sessió de dimarts. Aquest dimecres compareixen davant del jutge Josep Rull, Dolors Bassa i Meritxell BorràsEl seguim en directe.


2) Fracassa el Pacte de Toledo. L’avanç de les eleccions generals porta els partits a abandonar les negociacions sense acord malgrat que estaven molt a prop, després de gairebé tres anys de treballs.

Manifestació de pensionistes davant del Congrés. / JOSÉ LUIS ROCA


3) A punt l’ampliació de Fira de Barcelona. Suposarà ampliar la Gran Via, reformar Montjuïc, convertir en zona de vianants l’avinguda de la Reina Maria Cristina i incloure vivendes socials.

Detall del projecte d’ampliació de la Fira.


Notícies relacionades

4) El Barça es queda sense gol.El Barça es queda sense gol La falta de punteria condemna els blaugrana a empatar a zero amb l’Olympique malgrat completar un notable partit

Luis Suárez dispara a porteria sense fortuna a Lió. / AFP

5) Ventres de lloguer: un negoci milionari que converteix els nadons en "objectes comercials". Un assaig remarca com lagestació subrogada s’ha convertit en una indústria "deshumanitzada"en què emergeix una nova classe social "nascuda a l’auspici de l’hipercapitalisme"

 / elisenda pons / Una doctora examina una dona embarassada de sis mesos.