agressió en grup

Dos anys de presó per abusos sexuals a una dona amb discapacitat intel·lectual

L'Audiència de Lleida ja va condemnar un altre d'implicat, un menor, a 20 mesos de llibertat vigilada i ara ha absolt el tercer d'ells, que va fer fotos durant l'agressió

zentauroepp24211240 generico jueces juez mazo tribunal  foto 123190206144158

zentauroepp24211240 generico jueces juez mazo tribunal foto 123190206144158

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Lleida

L’Audiència de Lleida ha condemnat dos anys de presó un home per abusos sexuals a una dona amb discapacitat intel·lectual, delicte pel qual ja va condemnar un menor a 20 mesos de llibertat vigilada i ara n’ha absolt un tercer implicat que va fer fotos. L’acusat, segons la sentència a què ha tingut accés Europa Press, haurà d’indemnitzar la noia amb 3.000 euros en concepte de danys morals.

La sentència considera provat que el maig del 2017, a la vivenda d’un dels tres implicats, l’acusat condemnat ara a dos anys de presó va mantenir relacions sexuals amb penetració vaginal amb la noia i després s’hi va unir el menor arribant a formar un trio, i que la noia va arribar a manifestar-los que s’estaven passant "un munt" i que paressin.

Segons la sentència, la noia va demanar anar al lavabo i els dos acusats majors d’edat se’n van anar del pis i s’hi van quedar la noia i el menor d’edat fins a les 8.30 del matí, hora en què ella va sortir sola de la vivenda.

Notícies relacionades

Les pràctiques sexuals van ser presenciades per l’acusat que ara ha sigut absolt, que, des d’una cadira de la mateixa habitació, va fer algunes fotografies amb el seu telèfon mòbil en les quals hi apareixia la noia mantenint relacions sexuals amb un dels nois.

La sentència recull els testimonis de psicòlegs que apunten que en un primer contacte no s’aprecia la disminució que pateix la jove, que va expressar sentiments de pressió en el contacte sexual amb els acusats, i els va dir que paressin, i que a la noia "li pot faltar contundència a l’hora de parar una situació no volguda, podent adoptar una actitud submisa, i la van catalogar finalment de persona vulnerable".