Presumpta violació grupal

El pare de la menor del 'cas Arandina' assegura que estan vivint un infern

La nena va denunciar tres futbolistes de l'equip de Burgos per una presumpta agressió sexual

Explica que han patit amenaces per les xarxes socials i fins i tot s'han divulgat fotos de la menor

zentauroepp41289800 graf1598  aranda de duero  burgos   12 12 2017   salida de l171213084014

zentauroepp41289800 graf1598 aranda de duero burgos 12 12 2017 salida de l171213084014 / Paco Santamaria

1
Es llegeix en minuts
Efe

José Miguel Zayas, el pare de la menor que va denunciar tres futbolistes de l’Arandina CF per una presumpta agressió sexual a la seva filla, ha trencat el seu silenci després de més d’un any d’instrucció judicial per assegurar que la família està vivint "un infern".

En unes declaracions recollides pel 'Diario de Burgos’, el progenitor afirma que des que va esclatar el cas han patit amenaces per les xarxes socials i els han ratllat la porta de casa.

"Hem sortit tots als mitjans, fins i tot, imatges de la nena, ens han posat fins un detectiu privat. Estem en un procés judicial i ¿no passa res? ¿Denuncio i res?", es qüestiona.

Llargs terminis

Una situació que, afirma, és de desemparament per tot arreu, ja que no reben cap recolzament, ni tan sols de l’ajuntament, "que se n’ha desentès", ha denunciat.

Notícies relacionades

"La gota que ha fet vessar el vas" ha sigut el recent fitxatge de Rodrigo González, ‘Flórez’, per l’Arandina CF. Es tracta d’un dels membres del grup de Whatsapp 'La Trupe', en què hi havia alguns dels investigats, i que ha sigut cridat a declarar com a testimoni en la instrucció del cas i que en nombroses ocasions ha mostrat el seu recolzament als tres jugadors imputats.

Zayas considera que aquest fitxatge és un "repte" amb què busquen "desestabilitzar-nos". Per això, carrega contra l’ajuntament, que subvenciona amb 50.000 euros el club de futbol, i contra el president de l’Arandina CF, Pedro García, a qui fa directament responsable d’un fitxatge que està disposat a denunciar fins i tot en l’àmbit nacional. Finalment, lamenta els llargs terminis judicials que estan suportant i critica que el cas no estigui ja jutjat.