RESCAT DRAMÀTIC A TOTALÁN (MÀLAGA)

Pare de Julen: "Que això no decaigui fins que puguem treure el meu fill amb vida"

"Tenim un àngel que ens ajudarà", diu sobre el germà del nen, mort el 2017

ma1rms7zciyehcmih3qjy61100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El pare de Julen, el nen de dos anys que va caure diumenge passat en un pou de més de 100 metres de profunditat a Totalán (Màlaga), ha dit que, encara que estan trencats per la situació, ell i la seva dona tenen l’"esperança" que compten amb "un àngel" que ajudarà que el seu fill "surti viu". [Segueix les últimes notícies del rescat de Julen en directe.]

En declaracions als periodistes, José Roselló ha assegurat que tant ell com la seva dona, Victoria –que van perdre el seu altre fill, Óliver, el 2017, quan Julen era un nadó– estan "morts" a causa de l’espera de notícies després de tres dies de recerca, que semblen "mesos", tot i que els dona força saber que el trobaran "amb vida".

"Que això no decaigui fins que puguem treure el meu fill amb vida d’allà, sisplau", ha suplicat Roselló, que ha agraït a la premsa el seguiment, així com el recolzament en les tasques de rescat de Julend’empreses nacionals i internacionals, que en les últimes hores han aportat, maquinària que, "per desgràcia", no es tenia des d’un primer moment.

Troballa de restes del nen

Després de la troballa de restes biològiques que concorden amb l’ADN de la família i del menor en el material extret del pou, el pare de Julen ha indicat que aquesta notícia "per a alguns serà una sorpresa". "Per a mi no", ha subratllat.

El progenitor ha comparegut davant dels mitjans de comunicació a Totalán acompanyat per Juan José Cortés, pare de Mariluz –la nena assassinada el 2008 a Huelva–, que li ha donat "forces" per expressar el seu agraïment al dispositiu.

Recolzament del pare de Mariluz

Notícies relacionades

"Hi ha molta gent que pot dir: soc pare, jo t’entenc; però no m’entén, s’ho pot imaginar". En canvi, el pare de Mariluz "em pot mirar als ulls i dir que sap el que estem passant", ha dit Roselló.

Preguntat sobre si tenia força per descriure el que va passar el dia de l’accident, ha dit que ho ha explicat "tot a qui ho havia d’explicar".