AGRESSIÓ SEXUAL

Dos detinguts per violar una menor de 17 anys a Borriana

La noia va ser assaltada quan tornava a casa després de la Nit de Cap d'Any

burriana / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes com a presumptes autors d’una agressió sexual a una menor de 17 anys quan tornava a casa seva la Nit de Cap d’Any a Borriana (Castelló).

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar quan els agents van tenir coneixement, a través de l’Hospital de la Plana de Vila-real, de l’assistència a una menor de 17 anys que havia sigut víctima presumptament d’una agressió sexual quan es disposava a tornar al seu domicili la matinada de l’1 de gener, segons ha informat l’institut armat en un comunicat, en què no concreta el nombre d’arrestats.

Els guàrdies civils pertanyents a l’Equip Territorial de la Policia Judicial de Borriana es van desplaçar a l’hospital i, després d’entrevistar-se amb la víctima, van establir el protocol corresponent davant d’aquest tipus de delictes.

Després d’iniciar una investigació, els agents van identificar, van localitzar i van detenir dimarts els presumptes autors de l’agressió sexual. Els detinguts, juntament amb les diligències instruïdes, passaran a disposició del Jutjat de Guàrdia de Vila-real, que ha decretat el secret de les actuacions.

Concentració

L’equip de govern de l’Ajuntament de Borriana ha condemnat de manera "ferma i contundent" els fets i ha agraït especialment l’"eficaç" actuació de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil per la investigació duta a terne i la posterior detenció dels presumptes autors.

Notícies relacionades

En un comunicat, el consistori també ha manifestat el seu "recolzament i solidaritat" amb la menor i la seva família, i s’ha posat a la seva disposició per al que necessitin.

L’ajuntament ha convocat per a aquest dijous una concentració a les 12.00 hores a la plaça Major en repulsa a aquesta agressió, ja que "fets com aquests no poden ni han de quedar impunes, ni poden tolerar-se en una societat democràtica, igualitària i lliure com la nostra".