La salut dels internautes

La fibromiàlgia, la malaltia més buscada a internet pels espanyols el 2018

Càncer de còlon, menopausa i VIH han sigut les patologies de les quals s'han consultat els símptomes en gran manera

relativiza-problemas

relativiza-problemas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La salut és un dels aspectes que més ens preocupa. Davant de qualsevol símptoma, es recorre ràpidament a internet per provar de descobrir què és el que ens passa. Aquest 2018, la patologia més buscada a la xarxa ha sigut la fibromiàlgia. La segueixen l’esclerosi múltiple, el lupus, l’autisme, la meningitis, la pneumònia, la fascitis plantar, l’endometriosi, la dislèxia i la psoriasi.

Notícies relacionades

Quan es tracta de conèixer quins són els símptomes relacionats amb alguna malaltia, les coses canvien. La malaltia amb símptomes que més cerques han provocat aquest 2018 és el càncer de còlon. La resta del ‘top’ 10 dels símptomes més buscats el 2018 estan relacionats amb la menopausa, el VIH, la celiaquia, el còlon irritable, l’hèrnia de hiatus, l’esclerosi múltiple, l’’helicobacter pylori’, l’ictus i el càncer de mama. Són les principals conclusions d’un estudi efectuat pel comparador d’assegurances ISalud.

Més dades. Pel que respecta a especialitats mèdiques més buscades aquest any que acaba, les 10 primeres són: fisioteràpia, osteopatia, oftalmologia, aparell digestiu, traumatologia, urologia, logopèdia, acupuntura, neurologia i odontologia.