Reivindicació pública

Brigitte Bardot demana a Macron un "miracle" de Nadal per als animals

L'actriu i activista denuncia el "total abandonament" per part de les autoritats franceses de la protecció animal

zentauroepp41761472 files  this file photo taken on september 27  2007 shows fre181226092851

zentauroepp41761472 files this file photo taken on september 27 2007 shows fre181226092851 / ERIC FEFERBERG

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’actriu Brigitte Bardotactriu Brigitte Bardot, símbol sexual en la seva joventut i més coneguda ara com a defensora de la causa animalva demanar aquest dimecres al president de França, Emmanuel MacronFrança, Emmanuel Macron, un "miracle" de Nadal en favor dels animals.

"¡El Nadal és un petit miracle per a alguns i jo crec en els miracles! Tot i que millorar la condició humana és difícil, de vegades impossible, amb una mica d’atenció, de compassió i de voluntat seria fàcil millorar la dels animals, els sofriments muts dels quals són una vergonya per a França," va dir en una carta oberta.

La intèrpret, de 84 anys, va denunciar el "total abandonament" per part de les autoritats de la protecció animal.

Notícies relacionades

Bardot va reclamar la instal·lació de sistemes de videovigilància als escorxadors, on va denunciar que cada dia se sacrifiquen tres milions d’animals "en condicions de barbàrie indignes i aterridores".

En la seva missiva va retreure, a més, al mandatari les seves concessions als caçadors, que a l’agost van aconseguir que el preu del permís de caça nacional passés dels 400 als 200 euros, i va lamentar que hagi convertit França en "un parc d’atraccions per a l’extermini dels animals".