Puigdemont despatxa amb Buch abans del 21-D i altres notícies que has de saber avui, en un minut

lainz32714535 el president de la generalitat  carles puigdemont  durant la181217203306

lainz32714535 el president de la generalitat carles puigdemont durant la181217203306 / Jordi Bedmar Pascual

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) La cúpula de la Conselleria d’Interior es reuneix amb Puigdemont. El conseller Buch assegura que la reunió amb l’expresident a Waterloo no té res a veure amb el Consell de Ministres, mentre que el Govern de Sánchez descarta un desembarcament de policies i guàrdies civils a l’estil de l’1-O per a una cita governamental en què es prendran mesures "potents".


2) En el front judicial del procés, el Suprem assaja aquest dimarts el judici de l’1-O. El tribunal celebra la vista en què revisarà per última vegada la seva competència per jutjar els 18 acusats, entre els quals hi ha els dirigents independentistes en presó preventiva.


3) Trobat el cadàver de Laura Luelmo. El cos de la professora, desapareguda el dia 19 a Huelva, s’ha trobat seminú i cobert de branques, cosa que fa presagiar que la noia, de 26 anys, va ser assassinada. La Guàrdia Civil busca Luciano M., un veí de la noia que podria saber alguna cosa de la jove, a qui les xarxes socials han homenatjat viralitzant un retuit que va fer contra la violència masclista.

hallado-el-cadver-de-laura-luelmo / periodico


Notícies relacionades

4) Serrat recala durant tres nits a l’Auditori del Fòrum amb la gira 'Mediterráneo da capo', en què recrea el seu mític àlbum del 1971. El cantautor es mostra preocupat per la situació d’impàs que viu Catalunya, que "fa molt que dura". Fem un repàs de la seva trajectòria, quan l’artista està a punt de fer 75 anys.


5) El Barça s’enfrontarà al Lió en la Champions. Tant els blaugrana com el Madrid, que s’enfrontarà a l’Ajax, aconsegueixen evitar el Liverpool, el gran ogre que va acabar corresponent-li al Bayern de Munic. L’Atlètic de Madrid, per la seva part, se les veurà amb la Juventus de Cristiano Ronaldo.