la violència contra les dones

La investigació del crim de Huelva: ¿On és Luciano M.?

La Guàrdia Civil busca un veí de la difunta, després d'haver interrogat el seu germà bessó

zentauroepp46292219 huelva laura luelmo181217223723

zentauroepp46292219 huelva laura luelmo181217223723 / Julian Perez

1
Es llegeix en minuts
Luis Rendueles

Es diu Luciano M. i la Guàrdia Civil considera que és una persona "d’interès" per aclarir el crim de Laura Luelmo, la jove professora el cadàver de la qual va ser trobat a uns cinc quilòmetres de la casa on vivia des de feia molt pocs dies a El Campillo (Huelva). Luciano és veí del mateix carrer del poble i també havia tornat allà feia poc temps, després de passar molts anys a la presó. 

L’home va ser condemnat per matar a ganivetades una dona, Mari Carmen, a la localitat de Cortegana, l’octubre del 2000. Vuit anys més tard, durant un permís de la presó, Luciano, ja de tornada a El Campillo, va atacar i va intentar violar una jove al parc del poble.

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil prova de localitzar ara Luciano, que té un germà bessó que també va passar per la presó. L’home havia tornat fa al voltant d’un mes al poble, després de la seva estada a la presó. Vivia al mateix carrer Córdoba, davant el pis en què es va instal·lar la professora Laura quan va arribar al poble.

Alguns mitjans han publicat que els investigadors van parlar amb ell per telèfon fa dos dies, però segons ha pogut saber EL PERIÓDICO, amb qui van parlar realment va ser amb el seu germà. Ningú sap on és Luciano ni tampoc el seu cotxe, un Alfa Romeo que també ha desaparegut del poble.