A la Selva del Camp

Tres pitbulls ataquen una dona i maten la seva gossa a Tarragona

La víctima va patir ferides a les extremitats a l'intentar protegir la seva mascota

NIC03D:FRANCE-PITBULLS:NICE,FRANCE,18MAR99 - Two pitbulls play during an education programm in a poor suburban area of Nice, March 19. Nice Mayor Jacques Peyrat has launched this canine education campaign following a recent law restricting the possession and the breeding of pitbulls and other attack dogs.             mal/pw/eg/photo by Eric Gaillard           REUTERS

NIC03D:FRANCE-PITBULLS:NICE,FRANCE,18MAR99 - Two pitbulls play during an education programm in a poor suburban area of Nice, March 19. Nice Mayor Jacques Peyrat has launched this canine education campaign following a recent law restricting the possession and the breeding of pitbulls and other attack dogs. mal/pw/eg/photo by Eric Gaillard REUTERS / ERIC GAILLARD (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona i els seus dos gossos van ser atacats dimarts per tres pitbulls a la Selva del Camp (Baix Camp, Tarragona), segons ha publicat el 'Diari de Tarragona'.

La víctima estava passejant per uns camins del municipi. Al passar per davant d’una casa, la dona va sentir bordar uns gossos. Però no es va preocupar perquè la finca estava tancada. No obstant, de sobte van aparèixer tres pitbulls. La víctima va veure que una de les seves mascotes es va escapar per por –el mascle– i ella va agafar la femella a coll.

Els gossos atacants es van tirar a sobre d’ella. La dona sospita que la intenció dels pitbulls era atacar la gossa, però també la van mossegar a ella a les extremitats. La pitjor part se la va emportar la gossa, que va morir a causa de les greus lesions sofertes durant l’atac, com va verificar la veterinària.

Notícies relacionades

La víctima va presentar denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Reus, que han obert diligències pels fets.

Dos dels pitbulls portaven el seu corresponent xip i pertanyen a la propietària de la finca d’on es van escapar. El tercer, que és una barreja de pitbull, es desconeix a qui pertany i ha sigut posat en quarantena, segons el 'Diari de Tarragona'.

Temes:

Gossos