matrimoni en l'aire

La policia de Nova York localitza l'amo d'un anell de compromís que va caure per la claveguera

L'aliança, de diamants, va caure per les clocaques de Times Square dissabte passat després que el nòvio es declarés a la seva parella

nypd / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia de Nova York ha aconseguit localitzar aquest diumenge un home que va perdre l’anell de compromís després de declarar-se a la seva nòvia dissabte. L’aliança es va precipitar per la claveguera de Times Square després que el nòvio proposés matrimoni a la seva parella, una acció que van gravar unes càmeres de seguretat, cosa que ha permès trobar els protagonistes de l’escena.

El cos de seguretat de la ciutat nord-americana va difondre aquelles imatges a través de les xarxes socials amb diversos missatges en els quals demanava ajuda als internautes per localitzar els dos pardalets. I, la veritat, és que la iniciativa ha sortit rodona. “Gràcies, Twitter. Cas tancat. Amor. John, Daniella i el NYPD”, ha aplaudit des del seu compte de la xarxa social la policia novaiorquesa. Un comentari que ha acompanyat amb una imatge de la somrient parella, amb una copa a la mà i l’aliança al dit anular de la nòvia. Està clar que va dir que ‘sí’.

El primer tuit d’aquesta història amb final feliç es va produir dissabte. “Buscat per deixar caure l’anell de la seva promesa. Ella li va dir que sí, però estava tan emocionat que va deixar caure l’anell a la reixeta”, va publicar la policia novaiorquesa en el seu compte de Twitter, en el qual demana ajuda del públic per trobar la parella.

L’escena, que va passar dissabte a Times Square, va ser captada per càmeres de seguretat i el vídeo fet públic en un intent ara per localitzar la parella d’enamorats.

Amb diamants

Notícies relacionades

La policia va recuperar l’anell amb diamants, no sense abans netejar-lo, del qual va publicar una foto juntament amb un número de telèfon.

“Aquí hi ha una foto de l’anell que els nostres oficials van recuperar (¡i van netejar!). Si coneixes la feliç parella, ¡llavors podrem tornar-los l’anell!”, va indicar a més la policia en un segon tuit.