APUNYALAMENT

Detinguda una noia de 19 anys per la mort d'una altra de 17 a Alcorcón

La Policia estudia la hipòtesi de la gelosia i intenta localitzar el nòvio de l'arrestada, que també ho va ser de la noia morta

Els agents analitzen tres ganivets trobats en contenidors pròxims al carrer on va ser assassinada la noia d'origen romanès

alcorcon / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut una noia de 19 anys acusada de matar aquest diumenge d’una punyalada una menor de 17 anys a la localitat madrilenya d’Alcorcón. 17 anys a la localitat madrilenya d’Alcorcón 

Fonts policials han confirmat a Efe la detenció de la noia, a la qual s’atribueix la mort de Denisa, la noia de 17 anys i d’origen romanès que va aparèixer diumenge ferida a l’abdomen en ple carrer i que va morir hores després a l’Hospital Fundación de Alcorcón. 

Així mateix, la Policia analitza tres armes blanques trobades en contenidors pròxims al carrer on va ser assassinada Denisa. Fonts de la investigació han indicat que en la inspecció ocular en contenidors i en un camió d’escombraries, els agents han trobat tres ganivets que s’analitzaran immediatament per determinar si algun va ser l’arma del crim.Nòvio en recerca

Mentrestant, la Policia intenta localitzar el nòvio de la detinguda per prendre-li declaració i aclarir si va ser amb l’arrestada aquell dia. Aquest noi va ser nòvio de la noia morta i és actual parella de la presumpta homicida, que hauria actuat probablement per gelosia.

L’arrestada compareixerà aquest dimecres davant de la titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 d’Alcorcón, després de ser detinguda dimarts alpoble toledà de Ventas de Retamosa.

Des del primer moment, els pares de la víctima van revelar que l’ara detinguda havia amenaçat de mort per WhatsApp la noia. El pare va assegurar que la seva filla li va explicar que rebia "amenaces" de la nòvia de la seva exparella a través del mòbil, tot i que l’última vegada que va parlar amb ella, dissabte passat, li va dir que "ho tenia controlat" i que “havia deixat d’amenaçar-la”.

Sospites paternes

El pare sospita que aquesta noia pot haver sigut la responsable de l’apunyalament, tot i que les fonts de la investigació no han confirmat de moment que es tracti d’aquesta mateixa persona. En declaracions a Telemadrid, el pare de l’assassinada va assenyalar que la seva filla li havia dit que aquesta noia "està grillada, està boja, que són només paraules". 

"Quan em va dir que estava amenaçada li vaig preguntar si volia que en parlés amb la noia o amb el pare de la noia, que em va comentar que treballa a la Guàrdia Civil. Llavors crec que són gent bona", va narrar el pare, que va explicar que la seva filla li va dir que no fes res, que "ho tenia controlat".

Notícies relacionades

Denise va morir dilluns a la matinada al’Hospital Fundación de Alcorcón hores després que a les 22.00 de la nit els serveis d’emergències del 112 anessin al carrer de Desmonte, confluència amb el de Cuenca de Alcorcón, per atendre una noia ensangonada a terra amb una punyalada a l’abdomen amb evisceració i en parada cardiorespiratòria.

Els efectius mèdics van fer maniobres de reanimació cardiopulmonar i després de ser estabilitzada la víctima va ser traslladada a l’hospital, on finalment va morir.