MADRID

La misteriosa desaparició del Rei del Cachopo madrileny, César Román Virueta

César Román Virueta va obrir cinc locals i va impulsar una franquícia en només un any i mig

La policia descarta la seva relació amb una dona esquarterada que va aparèixer en una maleta

rey-cachopo

rey-cachopo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els familiars i amics de l’empresari César Román Virueta, conegut com el 'Rei del Cachopo' madrileny, el busquen des del mes d’agost passat i ara han demanat ajuda a les xarxes socials i en els mitjans de comunicació, ja que no tenen cap tipus de notícia sobre la seva desaparició.

César Román té 45 anys, ulls marró clar, cabells castanys, fa 1,52 metres i pesa 70 quilograms. La seva pista es va perdre el 30 de juliol passat. Dies després la seva família va posar una denúncia per desaparició en una caserna de la Guàrdia Civil de València, han confirmat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil. Des d’aleshores el busquen sense èxit.

Tot i que la denúncia es va formular a València, on viu la seva germana, el desaparegut vivia a Madrid capital, a la zona d’Embajadores, on va posar el 2016 el seu primer negoci. Es tractavad’'A Cañada' un restaurant amb menjar del nord d’Espanya i el plat del qual estrella era el cachopo, pel qual va començar a rebre aquest sobrenom, a fer molts diners i a fer-se famós.

Notícies relacionades

Segons ha publicat el diari 'El País’, en només un any i mig va obrir cinc locals i va impulsar una franquícia. A més, en un moment determinat va decidir comprar un local més gran a Lavapiés per 70.000 euros, un traspàs que suposadament es va fer efectiu amb un xec que no tenia fons. Després va anar acumulant deutes també amb els seus treballadors.

Alguns mitjans expliquen també que Román va llogar dies abans de la seva desaparició un local a Usera en què a l’agost va aparèixer una dona esquarterada en una maleta després d’un petit incendi. No obstant, el Grup d’Homicidis de la Policia Nacional de Madrid ha descartat qualsevol tipus de relació entre els dos fets, segons han indicat a Europa Press fonts policials.