Polèmica

Els bombers de Palma, indignats per haver sigut exclosos dels rescats

"El Govern no ha enviat tots els mitjans d'emergència", han assegurat en un comunicat a les seves xarxes socials

bombers

bombers

1
Es llegeix en minuts

L’Agrupació Professional Bombers de Palma (APBP) i l’Agrupació Cultural i Esportiva (ACiE) de l’esmentat cos d’emergències s’han ofert voluntaris per acudir a ajudar la zona afectada per les inundacions a la comarca de Llevant de Mallorca, que ha segat nou vides, i han expressat la seva "impotència" per no haver sigut activats. "El Govern no ha enviat tots els mitjans d’emergència", han assegurat en un comunicat a les seves xarxes socials.

"Des de @BombersPalmAPBP ens organitzarem com a voluntaris perquè ens enviïn a Sant Llorenç. Estem per ajudar i molta gent necessita ajuda. Ja que no ens mobilitzen ho farem nosaltres", ha tuitejat l’APBP.

Notícies relacionades

Posteriorment, han afegit que han acudit al parc de bombers de Son Malferit de Palma "voluntaris de tots els torns". "Tant l’alcalde com la regidora i el cap ens asseguren que han ofert recursos a la coordinació del sinistre, però que DG Emergències diu que no", han tuitejat. 

Per la seva banda, l’ACiE ha tuitejat: "Com a bombers professionals compromesos sentim vergonya i molta impotència". "Totes aquestes bombes haurien d’estar buidant aigua a la zona afectada des de fa hores. Segueixen aturades a Palma", han escrit acompanyant-lo amb un vídeo.