a la localitat de Cáseda

La ruptura d'un matrimoni, l'origen del tiroteig mortal de Navarra

Una discussió entre dues famílies d'ètnia gitana a Cáseda va acabar aquest dimarts amb tres morts, un d'ells menor d'edat

xa3tpxaopzgg5rxrgjubh41100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La ruptura d’un matrimoni va ser el motiu de la baralla entre dues famílies que va acabar ahir amb la mort de tres persones a la localitat navarresa de Cáseda, i la posterior detenció de tres persones, ha informat avui la Policia Foral.

Els morts són un pare i els seus dos fills, un dels quals, menor d’edat, i els detinguts com a presumptes autors són igualment un pare i els seus dos fills.

"Els motius que van provocar aquesta discussió sembla que van ser baralles entre les famílies per la ruptura del matrimoni entre membres de totes dues", ha afirmat la portaveu de la Policia Foral a la comissària central del cos policial autonòmic, on estan detinguts els presumptes autors dels trets amb una escopeta.

La Policia Foral, que porta la instrucció de l’atestat juntament amb la Guàrdia Civil, ha indicat que la investigació "s’està fent a poc a poc, amb totes les garanties legals", com la inspecció aquest dimecres del vehicle en què van fugir els presumptes autors dels fets. 

Homenatge al menor a l’escola

D’altra banda, l’institut Sierra de Leyre de Sangüesa (Navarra) ha retut aquest matí un homenatge al mort menor d’edat. El jove havia sigut alumne d’aquest centre fins al curs passat.

Notícies relacionades

L’homenatge privat, al qual no s’ha permès accedir als mitjans de comunicació, ha tingut lloc al pati de l’institut i ha reunit professors, alumnes i pares, segons ha explicat als mitjans de comunicació el director, Sergio Larrion.

Amb la lectura d’unes frases i un minut de silenci, segons ha comentat, s’ha volgut retre un homenatge al que durant aquests anys ha sigut el seu company.

Temes:

Tirotejos