CONSEQÜÈNCIA

Les aplicacions d'Uber i Cabify ascendeixen als primers llocs en descàrregues durant la vaga del taxi

Les aplicacions de les empreses de VTC superen en alguns casos Instagram, Facebook i Youtube

cabify

cabify

1
Es llegeix en minuts
Efe

Les aplicacions de les empreses Uber i Cabify estan en les primeres posicions de descàrregues d’aplicacions de iOS i Android, al davant d’altres com Instagram, Facebook o Youtube.

La inusual pujada coincideix amb el conflicte entre el sector del taxi i les empreses digitals de transport de viatgers amb conductor com Uber i Cabify, que ahir dimecres va experimentar un punt d’inflexió després que els taxistes desconvoquessin la vaga després de més d’una setmana de mobilitzacions.

Les dues companyies han declinat fer declaracions a Efe sobre la quantia de la pujada experimentada per les seves aplicacions en els dos sistemes operatius.

En segona posició

Notícies relacionades

A l’App Store, la botiga d’aplicacions dels mòbils d’Apple, Cabify és aquest dijous al segon lloc de les aplicacions gratuïtes més descarregades –només superada per WhatsApp– i Uber és la cinquena, al davant de Google Maps, Netflix i Facebook.

A la Play Store, la botiga dels mòbils amb sistema operatiu android, Cabify i Uber són al novè i onzè lloc, respectivament, al davant d’aplicacions com la d’Amazon, Wallapop o Facebook.

Temes:

Uber Taxis Cabify