cas de 'La manada'

El pare del líder de 'La manada': "Ella n'és la culpable, els nois sevillans són molt macos i ella va anar a buscar-los"

"L'ensopegada no la va tenir ell i els cinc amics, la va tenir ella", afirma el pare d' 'el Prenda'

padre-prenda

padre-prenda

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pepe Prenda, el pare del líder de ‘La manada’, demana “justícia” per al seu fill José Ángel i els quatre condemnats més a nou anys per abusar sexualment d’una jove a Pamplona durant les festes de Sant Fermí del 2016. “Espero que per una vegada hi hagi justícia. [...] Ell protesta pels violadors. No els pot veure”, afirma des del barri sevillà d’Amate. 

El progenitor d’‘el Prenda’, un exforner en cadira de rodes, defensa el fill i culpa la jove madrilenya. “L’ensopegada no la va tenir ell (el seu fill), ell i els 5 amics; ella n’és la culpable, els nois sevillans són molt guapos... Ella va anar a buscar-los, que els sevillans eren molt guapos, que podia amb 5 i amb 25 sevillans”, afirma en el programa ‘El punto de mira’, de Cuatro. “No confio en la noia”, insisteix.

El pare explica que el seu fill, a qui no veu des de fa dos anys i mig (quan va entrar a la presó) “està bé”. Ho sabem per la meva neboda i per la família, que hi van cada setmana, 1.000 quilòmetres cap allà i 1.000 quilòmetres cap aquí. Així estem, a veure si ens el podem emportar a Sevilla o a Huelva o Còrdova, que està més a prop”, explica.

El nom de ‘La manada’

Notícies relacionades

A més, en l’entrevista també explica d’on ve el nom de ‘La manada’, sobrenom amb què són coneguts aquests sevillans perquè era el nom del grup de WhatsApp del qual formaven part quatre dels cinc condemnats i on es van enviar les imatges.

Els condemnats es coneixien des de petits i va ser la mare d’una d’ells la que els va posar el nom de ‘La manada’, ja que sempre anaven junts i als seus inicis eren “lobitos”.